Bestellen

Klantenservice

Alle bestellingen die geplaatst worden op werkdagen vóór 20:00 worden de dag erna bezorgd. Alle bestellingen die geplaatst worden op vrijdag ná 15:00 of in het weekend worden op dinsdag bezorgd.

Waarom het soms iets langer kan duren
Het gebeurd soms wel eens dat het bezorgen van je bestelling iets langer duurt. Bijvoorbeeld in de decembermaand, maar ook na een lang weekend welke in combinatie met een feestdag is.

Ook rond de dagen van Black Friday en Cyber Monday kan het ook voorkomen dat het iets langer duurt voordat je je bestelling van ons ontvangt.

Alle bestellingen worden met Post NL verzonden

Als je een klacht wilt indienen over de bezorging van je pakket dan kun je dit uiteraard bij ons doen via onze klantenservice. Wij doen ons best je bestelling zo goed en snel mogelijk bij jou thuis te krijgen maar het kan altijd voorkomen dat er iets mis is gegaan.

Het komt helaas wel eens voor dat de vervoerder een pakket verkeerd of zelfs helemaal niet bezorgd zonder dat Dampfabriek.nl hier zelf iets aan kan doen.

Denk je dat je klacht bij de vervoerder ligt, neem dan direct contact met hen op. Denk je dat de klacht bij Dampfabriek.nl  ligt neem dan contact op met onze klantenservice en dan zorgen wij voor een gepaste oplossing.

Contact

Stuur onze klantenservice een e-mail via een online formulier.

Chat live met onze klantenservice via Whatsapp

Bel ons op werkdagen tussen 9:00 – 21:00 tegen lokaal tarief.