Garantie

Klantenservice

Voor alle producten die u bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast krijgt u, met uitzondering van de hieronder genoemde uitzonderingen, op alle producten 12 maanden garantie. Deze extra garanties doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten aangaande garantie en conformiteit.

Alle e-liquids worden onder strenge kwaliteitscontroles geproduceerd. Mocht je van mening zijn dat je toch een liquid hebt ontvangen welke niet aan de kwaliteit voldoet zullen wij deze testen in ons laboratorium en, indien er een kwaliteitsprobleem is, vervangen.

Wanneer je de smaak niet lekker vind kunt je deze producten niet omruilen, smaak is immers persoonlijk. Deze producten hebben geen garantie met uitzondering van bovengenoemde punten.

Clearomizers (verdampers) zijn een verbruiksartikel en gaan ook bij normaal gebruik defect. Om die reden hebben deze artikelen geen garantietermijn van 12 maanden. Indien een clearomizer / verdamper bij ontvangst niet blijkt te werken (DOA), ruilen wij deze uiteraard kosteloos om. 
 
Hygiëne artikelen (zoals E-sigaretten) kunnen alleen geretourneerd worden als de verzegeling NIET is verbroken. Voor het beoordelen van verbruiksartikelen (zoals liquids en batterijen) is het niet nodig om ze uit te pakken. Doet u dit toch, dan zijn de producten niet meer verkoopbaar en kan de waardevermindering oplopen tot 100%.

Batterijen hebben een garantietermijn van 3 maanden. Bij normaal gebruik kun je de batterijen meer dan 300 keer opladen. Afname van capaciteit gedurende de levensduur van een batterij is normaal en valt niet onder de garantie.

Overige producten zoals tankglaasjes, wraps etc. zijn een verbruiksartikel en gaan ook bij normaal gebruik defect. Om die reden hebben deze artikelen geen garantietermijn van 12 maanden. Indien dit soort producten bij ontvangst niet blijkt te werken (DOA), defect/stuk zijn ruilen wij deze uiteraard kosteloos om.

Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Hygiëne artikelen (zoals E-sigaretten) kunnen NIET geretourneerd worden als de verzegeling verbroken is.

Indien u de verzegeling verbreekt, verliest u uw herroepingsrecht. Voor het beoordelen van verbruiksartikelen (zoals liquids en batterijen) is het niet nodig om ze uit te pakken. Doet u dit toch, dan zijn de producten niet meer verkoopbaar en kan de waardevermindering oplopen tot 100%. Voor alle overige producten heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.

Contact

Stuur onze klantenservice een e-mail via een online formulier.

Chat live met onze klantenservice via Whatsapp

Bel ons op werkdagen tussen 9:00 – 21:00 tegen lokaal tarief.