DAMP FABRIEK | E Sigaret Speciaalzaak in Bussum en Amersfoort

Garantie

Garantie bij Dampfabriek

De garantie waar je recht op hebt, verschilt per product. Kijk hieronder daarom even om te zien waar je recht op hebt.

Hoewel wij altijd heel veel zorg in onze bestellingen steken, kan het weleens zijn dat een van de producten niet aan je wensen voldoet.  De garantie waar je recht op hebt verschilt wel per product, kijk daarom even hieronder waar je recht op hebt.

Wanneer je je product ongebruikt en ongeopend hebt liggen, mag je het binnen 14 dagen retourneren.

E-liquids

Op e-liquids en vloeistoffen zit geen garantie. Wij hanteren strenge regels en normen op het gebied van e-liquids en daarom zit er geen garantie op deze producten. Mocht er iets mis zijn met je bestelling, heb je de verkeerde vloeistof of de verkeerde nicotinesterkte ontvangen, dan is het belangrijk dat je de seal niet breekt en contact met ons opneemt. Zo kunnen we zorgen dat je toch de juiste vloeistof geleverd krijgt.

 

Clearomizers, atomizers en coils

Op alle tankjes en coils zit geen garantie omdat het een gebruiksproduct is en een relatief korte levensduur heeft. Mocht je via de webshop een tankje of coil besteld hebben en is het onderweg kapot gegaan dan heb je uiteraard wel garantie. Controleer je bestelling dus bij binnenkomst gelijk op schade zodat je direct contact met ons kunt opnemen.

 

Batterijen en opladers

Op alle batterijen en opladers zit standaard drie maanden garantie. Als de batterij binnen deze termijn niet meer werkt door een fout in het product dan ruilen wij hem om voor een nieuwe. Deze garantie geldt helaas niet als het product kapot is gegaan door fout gebruik. LET OP: Stuur producten altijd terug in de originele verpakking inclusief security code. Producten die niet in de originele verpakking zitten worden niet behandeld.