DAMP FABRIEK | E Sigaret Speciaalzaak in Bussum en Amersfoort

Retourneren

 

Product retourneren

Niet helemaal tevreden met je product? Dat is natuurlijk niet de bedoeling maar het kan altijd gebeuren. Dus ben je niet tevreden met je aankoop, neem dan even contact met ons op, we horen graag wat er mis is met je product!

Wanneer je je product ongebruikt en ongeopend hebt liggen, mag je het binnen 14 dagen retourneren.

 

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen, te annuleren. Je hebt na de annulering nogmaals 14 dagen de tijd om je product retour te sturen. Uiteraard kun je hiervoor ook bij ons in de winkel in Bussum of Amersfoort terecht. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, terug. Alleen de kosten van retourzending van jouw huis naar onze winkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer 6,95 per pakket. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht stuur je het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat – zover dat redelijk is en kan-  en verpakking terug naar Dampfabriek.  Om gebruik te maken van dit recht neem je contact met ons op via info@dampfabriek.nl of 035 205 5001. Wij storten het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending terug.

 

Uitzondering bij retouren

 Een uitzondering op deze regel zijn gebruikte mondstukken, cartomizers, clearomizers, coils etc. Omdat dit hygiënische producten zijn mag je deze niet terugsturen. Liquids met een ongebroken seal mag je echter wel terugsturen. Check voor je de liquid opent nog even goed of je echt de juiste smaak en nicotinesterkte hebt gekregen, want eenmaal open kan hij dus niet meer retour. Voor je producten terugstuurt neem je eerst contact met ons op. Je kunt ons mailen op info@dampfabriek.nl of bellen op 035 205 5001.