Welke e-sigaret kopen

DAMP FABRIEK | E Sigaret Speciaalzaak.

Op Werkdagen Besteld Voor 17:00 Uur , De Volgende Dag In Huis.  Zaterdag en Zondag besteld is Maandag in Huis

Welke e-sigaret kopen

Welke e-sigaret kopen

E-sigaret kopen? De e-sigaret is er in allerlei soorten, kleuren en maten. Welke je precies nodig hebt is afhankelijk van hoe vaak je rookt. Rook je normaal veel sigaretten op een dag dan heb je een zwaardere uitvoering nodig dan wanneer je weinig rookt. De tankinhoud, het vermogen en de batterij capaciteit maken hierin het grootste verschil.

Heb je nog vragen, twijfel je ergens over of wil je een persoonlijk advies? Kom dan langs bij ons in de winkel in Bussum of Amersfoort, of neem contact met ons op per mail of telefoon. Wij helpen je graag!

 

Welke e-sigaret past bij mij

Wij hebben hieronder een selectie van de populairste e-sigaretten onderverdeeld op basis van het aantal sigaretten dat je op een dag normaal gesproken rookt.

 

Rook je 1 tot 10 sigaretten per dag dan is de Justfog C14  zeer geschikt. De batterij capaciteit en de tankinhoud zijn hiervoor ruim voldoende.

 

 

Rook je een pakje sigaretten per dag of rook je shag, dan heb je een iets zwaardere e-sigaret uitvoering nodig. De onderstaande modellen zijn geselecteerd op gebruiksgemak, batterij capaciteit en tankinhoud. Ook het vermogen bij deze modellen ligt een stuk hoger zodat ze ook voor de stevige rokers geschikt zijn.

 

 

De onderstaande selectie is voor de gevorderde rokers geschikt die nog meer uit een e-sigaret willen halen. De batterij is nog sterker zodat er nog meer vermogen beschikbaar is en er langer en intenser gerookt kan worden. Deze modellen zijn van een hogere klasse waarmee meer mogelijk is. De intensiteit is nog beter regelbaar en de batterijen zijn bij de meeste modellen eenvoudig verwisselbaar. Handig wanneer je een reservebatterij mee wilt nemen.

 

 

Voordelen van elektrisch roken

Elektronisch roken heeft een groot aantal voordelen. Allereerst bespaar je veel geld! Ook zal je gezondheid er meteen op vooruit gaan. Geen nare sigarettenluchtjes meer en geen gele tanden! De e-sigaret is ook een perfect middel om te gebruiken als je wilt stoppen met roken.

Hier lees je meer over de  voordelen van de e-sigaret.

 

Waarom een e-sigaret kopen bij Dampfabriek?

Wij kennen elk product door en door. Wij zijn altijd op de hoogte van de ontwikkelingen op de markt. Daardoor kunnen wij een goed advies geven welke e-sigaret het beste bij je past.

 

E-liquids kopen

Wij hebben een ontzettend uitgebreid assortiment aan e-liquids. Een e-liquid is de vloeistof die je in de e-sigaret stopt. Deze vloeistof, ook wel rookvloeistof, e-juice of rookolie genoemd, verdampt in de e-sigaret en de damp adem je in. Deze waterdamp is 90% minder slecht voor je gezondheid vergeleken met de rook van een normale sigaret. Er zijn heel veel verschillende soorten e-liquid verkrijgbaar, van tabak tot fruit en van menthol tot koekjes. De meeste e-liquids zijn er ook in verschillende nicotinegehaltes. Met name de echte rokers moeten goed opletten wat het nicotinegehalte is van de liquid.

Hier lees je meer over e-liquids