Retourneren

Klantenservice

Wettelijk gezien heb je 14 dagen bedenktijd (herroepingsrecht) op producten op Dampfabriek.nl. Bijvoorbeeld als je je na het afrekenen hebt bedacht, of als je achteraf toch liever een andere kleur had gehad.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht kun je een mail sturen naar orders@dampfabriek.nl. Vermeld daarbij je ordernummer en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Wanneer gaan de 14 dagen bedenktijd in?
De 14 dagen bedenktijd gaan in op het moment dat jij je bestelling ontvangt.

Ongeopende, originele verpakking
Zorg ervoor dat de producten die je retourneert in de originele staat zijn. Onbeschadigd, in de originele verpakking en met het seal er nog omheen. Je mag de verpakking betasten en bekijken, zoals je dat in een winkel zou doen. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het product op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen we je aansprakelijk stellen.

Kan ik alles retourneren?
In principe heb je het recht om alles te retourneren als je aan bovenstaande voorwaarden voldoet. Er zijn een paar uitzonderingen. Dit kun je niet retourneren:

• Artikelen die om om hygiënische of gezondheidsredenen niet geretourneerd mogen en kunnen worden.
• Artikelen waarvan de seal en/of verzegeling zijn verbroken.
• E-liquid, e-liquid pods, aroma, met e-liquid gevulde cartridges kan je niet retourneren.

Kosten voor retourneren
De kosten voor het retour sturen van het pakket zijn voor de “koper”.

1. meld je retour aan
Voor het aanmelden van een retour hebben we een special pagina waar je een aantal gegevens moet invullen. Nadat wij de aanmelden hebben ontvangen nemen wij diezelfde dag nog contact met je op om de retournering af te handelen.

2. pak je retour in
Doe de producten die je wilt retourneren in dezelfde doos/verpakking als je het ontvangen hebt. Zorg ervoor dat je het label (jouw adresgegevens) verwijderd en zet duidelijk het retouradres op de doos die je van ons ontvangen hebt.

3. verstuur je retour
Breng de doos met het retour naar een postkantoor en frankeer deze voldoende en zorg dat je het bewijs van verzending goed bewaard.

4. je geld terug binnen 7 dagen
Nadat wij het retour van je hebben ontvangen beoordelen wij deze en storten we binnen een week je geld terug. We storten het bedrag terug op dezelfde rekening of betaalwijze als dat je op Dampfabriek.nl de bestelling hebt betaald.

Je kunt de te retourneren producten (goed verpakt) retour sturen naar:

Dampfabriek.nl

Huizerweg 46a

1402ad Bussum

Nederland

Nadat wij het retour van je hebben ontvangen beoordelen wij deze en storten we binnen een week je geld terug. We storten het bedrag terug op dezelfde rekening of betaalwijze  die tijdens de bestelling hebt gebruikt.

Contact

Stuur onze klantenservice een e-mail via een online formulier.

Chat live met onze klantenservice via Whatsapp

Bel ons op werkdagen tussen 9:00 – 21:00 tegen lokaal tarief.